Arda Turan Esi - 'Özlem Şahin'in ifadesi yetersiz' : Arda turan ve berkay arasında yaşanan kavga sonrasında taraflar farklı açıklamalar yaparak kafaları karıştırsa da berkay'ın eşi özlem ada şahin, tacize uğradığını beyan ederek yaşananlara son noktayı.

Arda Turan Esi - 'Özlem Şahin'in ifadesi yetersiz' : Arda turan ve berkay arasında yaşanan kavga sonrasında taraflar farklı açıklamalar yaparak kafaları karıştırsa da berkay'ın eşi özlem ada şahin, tacize uğradığını beyan ederek yaşananlara son noktayı.. Habercileri fark edince araçtan ısrarla inmek istemedi. Turan çifti berkay'la yaşanan tatsız olayla gündemden düşmese de aslıhan. Aslıhan doğan turan'ın büyümüş karnı dikkat çekerken, arda turan'ın eşinin göbeğini öpmesi gözden kaçmadı. Öte yandan başakşehirli futbolcu arda turan arkadaşları ile tavla oynamak üzere önceki akşam bebek kahve'ye geldi. Arda turan eşi haberleri sayfasında arda turan eşi ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son 10 ekim 2019, perşembe 23:58 futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, bir yotube kanalında.

Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, i̇kinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Arda turan ve eşi aslıhan doğan. Medipol başakşehir'de top koşturan arda turan'ın hamile eşi aslıhan turan fit görüntüsüyle şaşırttı. Arabadan çıkmayan turan görüntü alınmamasını istedi. Arda turan'ın hamile eşi şaşırttı!

Kenan İmirzalıoğlu, Eşi Sinem Kobal'ın Arda Turan'la Olan ...
Kenan İmirzalıoğlu, Eşi Sinem Kobal'ın Arda Turan'la Olan ... from foto.sondakika.com
Bunun sebebi ise kısa süre sonra belli oldu. Başakşehirli milli futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan'ın pilates yaparken kafasına düşen demir ile hastaneye kaldırıldığı ve kaşına 18 dikiş atıldığı öğrenildi. Göcek tatilinden dönen arda turan eşi aslıhan doğan turan ile i̇stanbul gecelerinde görüntülendi. Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, i̇kinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Arda turan ve hamile eşi aslıhan doğan turan, baş başa tatillerinde görüntülendiler. Sosyal medyada canlı yayın konuğu olan doğan, hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Dünya evine giren arda turan eşi aslıhan doğan hayatı kariyeri hakkında merak edilenleri bu başakşehirsporlu futbolcu arda turan bugün çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi aslıhan doğan ile. Toplam 2 adet içerik bulundu.

Bunun sebebi ise kısa süre sonra belli oldu.

Turan'ın, ünlü şarkıcının eşi özlem ada şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Habercileri fark edince araçtan ısrarla inmek istemedi. 1.5 ay önce berkay şahin'in eşi özlem ada şahin'e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada arda turan, berkay'ın burnunu kırmıştı. Arda turan eşi hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel arda turan eşi haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Aslıhan doğan turan'ın büyümüş karnı dikkat çekerken, arda turan'ın eşinin göbeğini öpmesi gözden kaçmadı. Arda, türkiye a milli futbol takımı ile ilk maçına 16 ağustos 2006 tarihinde lüksemburg ile oynanan. Arda turan'ın hamile eşi şaşırttı! Hastaneden el ele çıkan çift, tek kelime etmedi. Arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan, i̇kinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan aslıhan doğan turan'ın özellikle 'arda başa çıkabildiğim için benimle. Öte yandan başakşehirli futbolcu arda turan arkadaşları ile tavla oynamak üzere önceki akşam bebek kahve'ye geldi. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti.

Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan aslıhan doğan turan'ın özellikle 'arda başa çıkabildiğim için benimle. Arda turan, 5 haftalık hamile eşi aslıhan doğan'ı önceki akşam yemeğe çıkardı. Bunun sebebi ise kısa süre sonra belli oldu. Hamza arda adını verecekleri oğullarının doğumuna az kala yaşanan olayla sarsılan aslıhan doğan. Aslıhan doğan turan'ın büyümüş karnı dikkat çekerken, arda turan'ın eşinin göbeğini öpmesi gözden kaçmadı.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki ...
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki ... from www.gercekmuhabir.com
Toplam 2 adet içerik bulundu. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Arda turan'dan eşi aslıhan doğan turan'a milyonluk jest! Milli futbolcu arda turan, sosyal medyadan yeni fizyoterapistim diyerek paylaştığı fotoğrafta, eşi aslıhan medipol başakşehir'de forma giyen milli futbolcu arda turan, eşi aslıhan doğan turan'a. Turan, o gecenin ertesi günü 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan turan'ın doktor kontrolüne gitti. Arda turan, 5 haftalık hamile eşi aslıhan doğan'ı önceki akşam yemeğe çıkardı. Öte yandan başakşehirli futbolcu arda turan arkadaşları ile tavla oynamak üzere önceki akşam bebek kahve'ye geldi.

Oğulları hamza arda'yı geçen yılın ekim ayında kucaklarına alan arda ve aslıhan turan çiftinin ailelerine bir bebek.

Toplam 2 adet içerik bulundu. Bunun sebebi ise kısa süre sonra belli oldu. Arda turan ve berkay arasında yaşanan kavga sonrasında taraflar farklı açıklamalar yaparak kafaları karıştırsa da berkay'ın eşi özlem ada şahin, tacize uğradığını beyan ederek yaşananlara son noktayı. Hamza arda adını verecekleri oğullarının doğumuna az kala yaşanan olayla sarsılan aslıhan doğan. Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan aslıhan doğan turan'ın özellikle 'arda başa çıkabildiğim için benimle. Turan, o gecenin ertesi günü 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan turan'ın doktor kontrolüne gitti. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Arda turan, 2 ay önce anne olan eşi aslıhan doğan turan'ın 33.yaş günü için önceki akşam sürpriz ünlü futbolcu arda turan, 2 ay önce oğulları hamza arda'yı dünyaya getiren eşi aslıhan doğan. 1.5 ay önce berkay şahin'in eşi özlem ada şahin'e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada arda turan, berkay'ın burnunu kırmıştı. Arda turan son olarak, 5 ağustos 2020 tarihinde yetiştiği kulüp galatasaray sk ile sözleşme imzaladı. Turan'ın ünlü şarkıcının eşini taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü. Turan'ın, ünlü şarkıcının eşi özlem ada şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Eşiyle yakalanan arda turan arabasını park ederken kameraları görünce şaşkınlık yaşadı. Arda turan'ın hamile eşi şaşırttı! Göcek tatilinden dönen arda turan eşi aslıhan doğan turan ile i̇stanbul gecelerinde görüntülendi. Arda turan ve berkay arasında yaşanan kavga sonrasında taraflar farklı açıklamalar yaparak kafaları karıştırsa da berkay'ın eşi özlem ada şahin, tacize uğradığını beyan ederek yaşananlara son noktayı. Medipol başakşehir'de top koşturan arda turan'ın hamile eşi aslıhan turan fit görüntüsüyle şaşırttı.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan'dan ŞOK açıklama - Son Havadis ...
Arda Turan'ın eşi Aslıhan'dan ŞOK açıklama - Son Havadis ... from i.haber3.com
Turan'ın, ünlü şarkıcının eşi özlem ada şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü. Arda turan, 5 haftalık hamile eşi aslıhan doğan'ı önceki akşam yemeğe çıkardı. Arda turan eşi hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel arda turan eşi haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Arda turan ve hamile eşi aslıhan doğan turan, baş başa tatillerinde görüntülendiler. Turan, eşi aslıhan doğan için değeri 2 trilyonluk bir araba siparişi vermiş!… yeni doğum yapan eşi ve oğlunun rahat etmesi için güvenlik yolculuk yapması için böyle bir tercihte bulunduğu öğrenildi. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Arda, türkiye a milli futbol takımı ile ilk maçına 16 ağustos 2006 tarihinde lüksemburg ile oynanan. Arda turan son olarak, 5 ağustos 2020 tarihinde yetiştiği kulüp galatasaray sk ile sözleşme imzaladı.

Arda turan ve eşi aslıhan doğan.

Turan, eşi aslıhan doğan için değeri 2 trilyonluk bir araba siparişi vermiş!… yeni doğum yapan eşi ve oğlunun rahat etmesi için güvenlik yolculuk yapması için böyle bir tercihte bulunduğu öğrenildi. Arda turan ve berkay önceki gece emirgan'daki bir mekânda kavga etti. Geceyi emniyet'te ifade vererek geçiren arda turan, ertesi gün 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan'ın doktor kontrolüne gitti. Turan'ın, ünlü şarkıcının eşi özlem ada şahin'i taciz etmesinin bu kavgaya yol açtığı ileri sürüldü. Göcek tatilinden dönen arda turan eşi aslıhan doğan turan ile i̇stanbul gecelerinde görüntülendi. Turan, o gecenin ertesi günü 8.5 aylık hamile eşi aslıhan doğan turan'ın doktor kontrolüne gitti. Öte yandan başakşehirli futbolcu arda turan arkadaşları ile tavla oynamak üzere önceki akşam bebek kahve'ye geldi. Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan aslıhan doğan turan'ın özellikle 'arda başa çıkabildiğim için benimle. Arda turan son olarak, 5 ağustos 2020 tarihinde yetiştiği kulüp galatasaray sk ile sözleşme imzaladı. Başakşehirli milli futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan turan'ın pilates yaparken kafasına düşen demir ile hastaneye kaldırıldığı ve kaşına 18 dikiş atıldığı öğrenildi. Çift basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Milli futbolcu arda turan, sosyal medyadan yeni fizyoterapistim diyerek paylaştığı fotoğrafta, eşi aslıhan medipol başakşehir'de forma giyen milli futbolcu arda turan, eşi aslıhan doğan turan'a. Hamza arda adını verecekleri oğullarının doğumuna az kala yaşanan olayla sarsılan aslıhan doğan.

Futbolcu arda turan'ın eşi aslıhan doğan kendi adına olan kıyafet ve makya arda turan. Habercileri fark edince araçtan ısrarla inmek istemedi.

Post a Comment

0 Comments

Ad Code